JEZUS.

WEG | WAARHEID | LEVEN

"Doe je het voor jezelf, of doe je het voor Jezus?"

"Doe je het voor jezelf, of doe je het voor Jezus?"

Blog

Openbaring 12:1 en 2 spreken over een vrouw en een kind. De vrouw is zwanger en baart een kind. Wie is die vrouw en wie is het kind? De vrouw is in ieder geval niet Maria. Maar wie is zij dan wel? En wie is dan het kind?
Ja, die christenen. Tuig is het. De moordernaar van Marianne Vaatstra en nu ook de (zeer waarschijnlijke) moordenaar van Els Borst...
We zijn zo goed als een maand onderweg. 2016. Een bijzonder jaar wordt het. En wat is er al niet gebeurd, in 1 maand, wat staat ons nog te wachten? Wees gewaarschuwd!
Veel mensen vinden het moeilijk om te geloven in een God die mensen naar de hel stuurt... dat snap ik. Want die God bestaat helemaal niet.
Ik ga het over een hoer hebben. De hoer. De hoer waar de Bijbel over spreekt. Wie is de hoer? Of eigenlijk, wat is die hoer?
Ja, nogmaals, de laatste dagen. Het zijn de laatste dagen en de Bijbel waarschuwt voor deze dagen. Daarom nog een keer, want velen zien het niet, of willen het niet zien. Wordt wakker!
We leven in de laatste dagen, zoals de Bijbel ze noemt. De laatste dagen van dit leven, deze wereld in zijn huidige vorm. Leven, ja... mits je Jezus hebt natuurlijk. De Bijbel heeft wel wat te zeggen over die laatste dagen.
Onderwerpen