JEZUS.

WEG | WAARHEID | LEVEN

"Doe je het voor jezelf, of doe je het voor Jezus?"

"Doe je het voor jezelf, of doe je het voor Jezus?"

De hoer

In het Bijbel boek Openbaring wordt gesproken over de hoer. Openbaring 17 vooral. Velen hebben zich afgevraagd wie of wat die hoer zou zijn. Ik heb het me ook afgevraagd. De reformatoren waren het over één ding eens en dat was wat die hoer is...

... volgens hun was dat de Rooms Katholieke Kerk. En dat geloof ik ook. Dat is ze nog steeds en dat zal ze blijven totdat ze geoordeeld wordt (Openbaring 19:2). Best triest eigenlijk. Dat een kerk, waarin het over Jezus gaat, de hoer is. Triest maar ook logisch. Want hoe zou jij misleiden?

De definitie van misleiding is:"een opzettelijke en geslaagde poging iemand een onjuiste indruk te geven".

Een onjuiste indruk versus een juiste indruk. Met andere woorden, het gaat over hetzelfde maar het is onjuist. Dus, het gaat over Jezus, maar het is een andere jezus. En daarmee dus ook een ander evangelie.

Ik daag je uit om eens op zoek te gaan naar die onjuistheden. En het zijn er velen, echt heel veel. Maar, het gaat wel over Jezus... en daarom is het zo lastig. Ze zeggen ook dat Hij de Zoon van God is, dat Hij de enige weg is tot behoud. Het probleem is echter, ze zeggen het. Maar ze geloven het niet, want je hebt ook Maria nodig, aflaten, eerst een vagevuur, en noem maar op. Het is echt heel erg en nog veel erger. Het is de hoer. Dronken van het bloed van de heiligen. 64 miljoen christenen hebben ze tijdens de inquisitie, vermoord. 64 MILJOEN! En ik hoor nooit dat het tijd wordt dat ze eens excuses aanbieden. Vele landen hebben al excuses aan moeten bieden voor de dingen die ze hebben gedaan in het verleden, maar de RKK heeft dat nog nooit hoeven doen. Vreemd?

Mijn wedergeboorte was kort nadat ik zei dat de RKK de kerk van satan is. En daarna is alleen maar gebleken dat dát waar is. Satan heeft daar zijn troon en heeft vele dochters gebaard. Wooow! Het communisme, new age, fascisten, Stalin, Hitler, charismatische beweging en nog veel meer, alles komt uit die koker. Echt alles!

Hoe is dat mogelijk zul je zeggen. Hoe kan dat nou? Nou, omdat satan erachter zit. Die is ook zeer machtig, maar gelukkig niet almachtig, sterker nog, hij is een overwonnen vijand. Halleluja!

Wees op je hoede voor deze "kerk". Ze infiltreert overal. Ze heeft overal haar spionnen en is erop uit om alles wat echt van Jezus is stuk te maken. Ze wil de wereldmacht en ze wil Jeruzalem. Onlangs ontdekte ik waarom ze Jeruzalem willen hebben. Dat is omdat Jezus daar terug zal komen. Ik vermoed dat ze Zijn terugkomst willen tegenhouden of uitstellen. Stom natuurlijk, want dat kan helemaal niet. Begrijpen doe ik het wel, want dan wordt ze geoordeeld en daar zit ze natuurlijk niet op te wachten.

Je denkt nu: die kerel is gek. De RKK de kerk van satan. Maar, zoek maar eens op internet.

Zoek eens op Jesuïeten, Alberto Rivera, Chiniquy, De Loyola en Illuminatie.

Zegen!

Onderwerpen
Laatste bericht
Volgende bericht
Gesprek laden