JEZUS.

WEG | WAARHEID | LEVEN

"Doe je het voor jezelf, of doe je het voor Jezus?"

"Doe je het voor jezelf, of doe je het voor Jezus?"

2016 - waarschuwing!

Op dit moment actueel: het Zika-virus. En die olieprijs gaat ook wel z'n effect hebben, sowieso al op de begrotingen van olie-exporterende landen...

Verder hadden we een aanslag in Jakarta en één in Istanbul. En dan die natuurrampen in de Verenigde Staten die geen einde lijken te hebben. En ik zal vast al heel wat gebeurtenissen vergeten zijn.

Wat gaat er nog meer gebeuren? Reken maar dat er nog genoeg staat te gebeuren dit jaar! En wat allemaal, dat weet ik ook niet. Heftige dingen en zonder Jezus ga je het niet redden, vooral omdat langzaam maar zeker al je zogenaamde zekerheden wegvallen. Gelukkig is er één zekerheid: Jezus! Ken je Hem al? En dan bedoel ik die Jezus uit de Bijbel. Niet altijd die Jezus uit de kerk. In sommige kerken wordt nog de ware Jezus verkondigd, en daarmee het ware Evangelie. Maar dat zijn er niet veel meer. Overal sluipt de leugen naar binnen, want satan weet dat hij nu nog maar heel weinig tijd heeft.

We naderen het einde. Echt, WE NADEREN HET EINDE! Opname, wegname, wederkomst, wat je er ook van wil maken: Jezus komt ERAAN! En dat weet ik zeker, op korte termijn. Dat duurt geen jaren en jaren meer.

"Jooow", zul je nu misschien denken, "hoe weet hij dat nou?"

Nou, lees de Bijbel. Wat daarin voorspelt staat, komt de laatste jaren gewoon uit. Neem bijvoorbeeld een Ezechiel 38. Neem de voorspellingen over vele valse profeten, leraars, christussen...

De profetieën die in de vorige eeuw zijn uitgesproken door mensen die een droom of visioen kregen van Jezus. Zoals de Noorse profetie, of het visioen van David Wilkerson.

En dan hebben we nog Openbaring 12, waarin gesproken wordt over een teken in de hemel (het heelal). En dat teken verschijnt in september 2017. En die vrouw die in vers 1 genoemd wordt is een vrouw en geen bruid meer en ze baart een zoon. Dat betekent dat de Bruid dan getrouwd is met Jezus. Wáááát?!?

Misschien is dit allemaal abacadabra voor je. Dan daag ik je uit om eens te gaan zoeken in je Bijbel. Op woorden als Bruid, of de laatste dagen. Daar heb je hele mooie apps voor of internet-sites. En ontdek dan de Waarheid. Ontdek dan of jij eigenlijk wel tot die Bruid behoort. Ontdek dan wat er gebeurt als je niet bij die Bruid behoort. En ontdek dan vooral wat je moet doen om wél bij die Bruid te horen. Dat laatste zal ik je verklappen: niets. Je hoeft alleen maar "ja" te zeggen. Jezus vraagt je eigenlijk (geestelijk) ten huwelijk, en wat is daarop jouw antwoord? Ga ontdekken wat Genade is. Dan zul je gauw genoeg ook ontdekken dat het iets met je doet.

God is goed en God is liefde. Maar, wacht je voor Zijn toorn. Je hebt nu nog de kans, straks is het te laat.

Ben je een wijze- of ben je een dwaze maagd?

Jij mag het zeggen! Zeg het: ja of nee.

Onderwerpen
Laatste bericht
Volgende bericht
Gesprek laden