JEZUS.

WEG | WAARHEID | LEVEN

"Doe je het voor jezelf, of doe je het voor Jezus?"

"Doe je het voor jezelf, of doe je het voor Jezus?"

Blog

We zijn zo goed als een maand onderweg. 2016. Een bijzonder jaar wordt het. En wat is er al niet gebeurd, in 1 maand, wat staat ons nog te wachten? Wees gewaarschuwd!
Veel mensen vinden het moeilijk om te geloven in een God die mensen naar de hel stuurt... dat snap ik. Want die God bestaat helemaal niet.
Ik ga het over een hoer hebben. De hoer. De hoer waar de Bijbel over spreekt. Wie is de hoer? Of eigenlijk, wat is die hoer?
Deze week werd ik bepaald bij Lucas 2:33: "En Jozef en Zijn moeder verwonderden zich over hetgeen van Hem gezegd werd"... en wow, WOW!
Er was eens een varken en een schaap...
Ja, nogmaals, de laatste dagen. Het zijn de laatste dagen en de Bijbel waarschuwt voor deze dagen. Daarom nog een keer, want velen zien het niet, of willen het niet zien. Wordt wakker!
Als je veel christenen mag geloven dan lijken ze wel schizofreen. Ze spreken dan over 2 naturen die in hen zijn, een oude en een nieuwe, en die zijn constant in een strijd verwikkelt. Is dat dan de vrijheid waartoe wij geroepen zijn? Je krijgt dus deel aan de natuur van Jezus en daarna is het knokken geblazen... is dat echt wat de Bijbel zegt?
Onderwerpen